Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!


Η Brianne Altice προσπάθησε να δικαιολογηθεί όσο καλύτερα μπορούσε ενώπιον του δικαστηρίου για τις σεξουαλικές σχέσεις που είχε με τους τρεις ανήλικους μαθητές της.

Η 36χρονη πρώην καθηγήτρια του Davis High School της Γιούτα έκανε τις ΗΠΑ να ασχοληθούν μαζί της, ίσως λίγο περισσότερο απ' όσο θα ήθελε. Η ίδια έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν αποκαλύφθηκε η ερωτική σχέση που είχε συνάψει με τρεις από τους μαθητές της.
Η Altice, που ήταν παντρεμένη, συναντούσε τα ανήλικα αγόρια εκτός από το σχολείο, σε δημόσια πάρκα ή μέσα στο αυτοκίνητό της

Για δικαιολογηθεί για τις πράξεις της ενώπιον του δικαστηρίου επέρριψε της ευθύνες στους γονείς των παιδιών, ηλικίας από 16 έως 17 ετών, για το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωναν.

Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης, το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια σειρά 14 κακουργηματικών κατηγοριών συμπεριλαμβανομένων πέντε για βιασμό ανηλίκων.
Η 36χρονη καθηγήτρια Αγγλικών είχε παραδέχθηκε την ενοχή της σε δικαστήριο της Γιούτα και είχε ομολόγησε ότι από τον Νοέμβριο του 2013 είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τρεις ανήλικους μαθητές της. Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον εαυτό της στο δικαστήριο λέγοντας πως χάρη στη σχέση της με ένα από τα θύματα βελτιώθηκαν οι βαθμοί του.

Εν τω μεταξύ, η καθηγήτρια κατέθεσε έγγραφο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, στο οποίο υποστηρίζει πως δεν είχε κακή ή κακόβουλη πρόθεση στη σχέση της με τον έφηβο, που την είχε πλησιάσει για να ζητήσει συμβουλές σχετικά με την οικογένειά του.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου είχε σοκάρει το σχολείο και την κοινή γνώμη, ωστόσο οι υπόλοιποι μαθητές είχαν αναφέρει ότι γνώριζαν τη δράση της καθηγήτριας και παρόλο που είχαν ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου, εκείνος δεν είχε λάβει κανένα μέτρο.
Από την πλευρά της η διεύθυνση του σχολείου δηλώνει άγνοια για το περιστατικό.

(Πηγή: TheIndependent)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου