Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!! ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΞΕΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ!


Σύρος: Οι δυο λέξεις του Πολάκη σε καρκινοπαθή άναψαν φωτιές - Χαμός και κατσάδα στο αεροδρόμιο [vid]

Ένταση προκλήθηκε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου όταν η καρκινοπαθής Ελένη Ρούσσου, γνώστη για το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια, έχοντας αρκετά προβλήματα τόσο υγείας όσο και οικονομικά, καθώς αρκετές φορές έχει ζητήσει βοήθεια απο τα ΜΜΕ του νησιού, προκειμένου να εισακουστούν τα προβλήματα της συνάντησε τον Παύλο Πολάκη. Όλα ξεκίνησαν στο νοσοκομείο του νησιού, όταν η καρκινοπαθής ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας να του μιλήσει και να του μεταφέρει το Γολγοθά της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζει. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί.

Η κυρία Ελένη όμως δεν μπόρεσε τελικά να βγάλει από μέσα της αυτά που την απασχολούν όλα αυτά τα χρόνια, με τον κ. Πολάκη να μην δέχεται να την ακούσει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί. ''Δεν μπορώ'' ακούγεται να λέει ο Παύλος Πολάκης στο βίντεο, παρουσία και του Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την καρκινοπαθή να φωνάζει και τον αναπληρωτή υπουργό υγείας να προχωράει στα ενδότερα του αεροδρομίου.

Η κα Ρούσσου φωνάζει: ''Εμείς σας ψηφίσαμε…εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη''. Τα πυρά της γυναίκας δέχτηκαν στο τέλος οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα. Δείτε το επίμαχο βίντεο...


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου